BIO aanbod

Biologisch : : Korte keten : : Lokaal : : Lekker : : Gezond

Hof ter Dreef gaat zijn vierde seizoen in. We hebben onze laatste stukje pacht van 1,1 hectare terug in bezit. Het aantal teelvakken is alweer toegenomen en in de serres kiemen de eerste groenten. De keuze aan gekende en vergeten groenten, kruiden en fruitsoorten wordt opnieuw groter.

Bij Hof ter Dreef houden we het puur. We gebruiken geen pesticiden, herbiciden of kunstmeststoffen. Een deel van ons land is al gecertifieerd biologisch, het andere deel is in omschakeling. Ons team teelt uw voeding met de grootste zorg voor de biodiversiteit. Rechtstreeks van het land op uw bord!

Waarvoor kan je bij ons terecht ?

We bieden gezinnen de mogelijkheid om via de korte keten van gezonde en vooral lekkere biologische groenten en fruit te kunnen genieten.

Hoe? Via groentepakketten in onze Hoevewinkel.

Groentepakketten

Wil je graag de kraakverse pakketten eens proberen? Stuur dan een mail naar info@hofterdreef.be. Je krijgt dan 3 keer een pakket geleverd (om de 2 weken). Na de 3 keer kan je dan beslissen of je een abonnement wil nemen voor 20 pakketten aan 260 € op jaarbasis. Indien niet, dan betaal je voor de 3 proefpakketten 42 €. Wij aanvaarden de Eco, MC en consumptie kaart van Edenred, Monizze en Sodexo !

De Hoevewinkel

Naast onze vaste groentepakketten bieden wij in losse verkoop tijdens de openingsuren van onze Hoevewinkel dagverse seizoensgroenten, vers fruit met de seizoenen mee, verse soep, scharreleieren, vleeskippen, kiemgroenten en huisgemaakte confituur, gelei en vin doux aan.

We houden ook maandelijkse kookworkshops bij Hof ter Dreef. We zullen tevens thema namiddagen en avonden organiseren. Hou onze nieuwsbrieven in de gaten.