Week 18 (28 April – 4 Mei)
Wekelijks
- rapen bussel
- peren 750 gr
- schorseneren 500 gr
- okkernoten 200 gr
- lente ui bussel
- koolrabi st
- spinazie 500 kg
- snijsla 150 gr
Tweewekelijks
- radijzen bussel
- warmoes bussel
- okkernoten 200 gr
- lente ui bussel
- koolrabi st
- spinazie 500 kg
- andijvie stoof st
- krulandijvie st
- paksoi st
Week 17 (21-27 April)
Wekelijks
- eikenbladsla/ kropsla st
- stoof andijvie st
- aardappelen 1 kg
- krulandijvie
- lente ui
- paksoi
- koolrabi
- warmoes
- rammenas
Week 16 (14 – 20 April)
Wekelijks
- rapen bussel
- stoofandijvie st
- kervel bussel
- kropsla. st
- lente ui bussel
- peterselie blad bussel
- spinazie 1 kg
- snijsla 100 gr
- asperges 400 gr
Tweewekelijks
- paksoi st
- stoofandijvie st
- kervel 2 x bussel
- kropsla. st
- lente look bussel
- krulandijvie
- spinazie 1 kg
- snijsla 100 gr
Week 15 Wekelijks
( 7 – 13 april )
- rabarber 500 gr
- paksoi st
- krulandijvie st
- bladpeterselie bussel
- lente look bussel
- prei 500 gram
- kervel 2 x
- sla st