Week 21 wekelijks
( 21-28 mei)
Medium
- bloemkool 1 st
- broccoli 1 st
- rode kropsla 1 st
- romeinse sla 1 st
- groene asperges 400 gr
- bloemen van Paksoi 1 bussel
Week 20 wekelijks
( 14-20 mei)
Medium wekelijks
- andijvie 1 st
- wortelen 1 bussel
- rucola 1 bussel
- kropsla 1 st
- gele bieten 2 sts
- spitskool/witte kool 1 st
- rabarber 400 gr
Medium tweewekelijks
- venkel 2 sts
- lente look 1 bussel
- rucola 200 gr
- kropsla 1 st
- gele bieten 4 sts
- mosterdblad 1 bussel
Large
- venkel 3 sts
- lente look 1 bussel
- rucola 200 rucola
- kropsla 2 st
- gele bieten 4 sts
- asperges 500 gr
- spitskool/witte kool 1 st
- mosterdblad 1 bussel
Week 19 wekelijks
( 7 mei -13 mei )
Medium
- venkel 2 x
- warmoes 350 gr
- snijsla 150 gr
- lente ui 1 bussel
- asperges 400 gr
- peterselie 1 bussel
Ganshoren
- prei 1,5 kg
- sla 2 st
- koolrabi 2 x
- venkel 2 x
- lente ui 1 bussel
- lente look 1 bussel
- warmoes 500 gr
Week 18 wekelijks & tweewekelijks
(30 april-6 mei)
Medium
- groene selder (Philippe)
- rucola bussel
- paksoi st
- lente look bussel
- krulandijvie (Matthias) st
- asian mix / HHWB bussel
- kervel bussel
- asperges witte & groene 300 gr (sommige)
Large
- groene selder 2x (Philippe)
- rucola bussel 2x
- paksoi st
- lente look bussel
- krulandijvie st (Matthias)
- asian mix / HHWB bussel
- kervel 2 x bussels
- prei 1 kg
- koolrabi 2 st