BIO aanbod

Biologisch : : Korte keten : : Lokaal : : Lekker : : Gezond

Hof ter Dreef gaat zijn derde seizoen in. En we zitten niet stil! Het aantal teelvakken is alweer toegenomen en in de nieuwe serres kiemen de eerste groenten. De keuze aan gekende en vergeten groenten, kruiden en fruitsoorten wordt opnieuw groter.

Bij Hof ter Dreef houden we het puur. We gebruiken geen pesticiden, herbiciden of kunstmeststoffen. Een deel van ons land is al gecertifieerd biologisch, het andere deel is in omschakeling. Ons team teelt uw voeding met de grootste zorg voor de biodiversiteit. Rechtstreeks van het land op uw bord!

Waarvoor kan je bij ons terecht ?

We bieden gezinnen de mogelijkheid om via de korte keten van gezonde en vooral lekkere biologische groenten en fruit te kunnen genieten.

Hoe? Via groentepakketten in onze gloednieuwe Hoevewinkel.

Groentepakketten

We geloven sterk in het CSA-model (Community Supported Agriculture), waarbij landbouw gesteund wordt door de gemeenschap.

Wat wil dat zeggen?

Dat we de handen in elkaar slaan: U koopt een oogstaandeel voor 1/2 of 1 seizoen (vrij in te stappen) alleen of met meerdere gezinnen, en wij oogsten dan wekelijks of tweewekelijks een prachtige mand vol verse groenten en zetten die voor u klaar in onze Hoevewinkel of afhaalpunt!

De Hoevewinkel

Naast onze vaste groentepakketten bieden wij in losse verkoop tijdens de openingsuren van onze Hoevewinkel dagverse seizoensgroenten, vers fruit met de seizoenen mee, verse soep, scharreleieren, kiemgroenten en huisgemaakte confituur en gelei aan.

We houden ook maandelijkse kookworkshops bij Hof ter Dreef. We zullen tevens thema namiddagen en avonden organiseren. Hou onze nieuwsbrieven in de gaten.