Afhaalpunt Tour&Taxis

Hof ter Dreef’ is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf gelegen in Meise, op 15 km van Tour&Taxis, onder het beheer van de coöperatie ‘Samen op Dreef’. Onze groenten en fruit worden biologisch geteeld, met respect voor de natuur, de biodiversiteit en de seizoenen.

Meer aandacht en zorg voor ons voedsel en moeder aarde wordt steeds belangrijker. Daarom gebruiken we bij ‘Hof ter Dreef’ geen pesticiden, herbiciden of kunstmest op onze akkers en gewassen. We werken biologisch, op kleine schaal, en onze lokale en zeer verse producten worden geleverd via de korte keten. Rechtstreeks van het veld naar het bord van de consument!

Zo helpen we de biodiversiteit te herstellen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ook passen we bepaalde principes van agroforestry, agroecologie en permacultuur toe.

Elke stap telt!

Verse lokale groenten en/of fruit eten in het seizoen is nu mogelijk dankzij onze online winkel www.webshop.hofterdreef.be met een afhaalpunt bij

Tour&Taxis, Gare Maritime

Kiosk Place du Stoemp

elke donderdag van 16.00 – 17.30 uur.

Laat u verrassen door het ruime assortiment bekende en vergeten groenten, kruiden en fruit. En laat u verleiden door onze huisgemaakte confituren en gelei.

Neem alvast eens een kijkje op onze webshop.