Ingrediënten
- 1 Chinese kool
- soja scheuten
- 1 koolrabi
- 1 bussel tatsoi
- 1 bussel koriander
- kippenreepjes (of ander vlees naar keuze)
- 1 teentje look
- een wok
- arachideolie
- witte rijst of wok noedels
- verse gember
- 1 limoen
- 1 theelepel honing
Bereiding
Was al je wokgroenten en snij ze in fijne reepjes
Laat de kippenreepjes een uurtje marineren in arachideolie olie, sesamolie(1 soep lepel) met wat geraspte gember, geperste look, limoen, 2 soeplepels honing en natuurlijk ander woksausjes naar keuze (ketjap manis of chilisaus…)
Verhit je wok met arachideolie en roerbak er eerst de lente ui en de kippenreepjes in. Voeg nadien je groenten en woknoedels toe en overgiet met je marinade…
Rustig verder laten roerbakken met eventueel een deksel tot je groenten al dente zijn.
Lekker en snel klaar! Smakelijk.