Ingrediënten
-
Sla mix (Hof Ter Dreef)
-
1 boerenkoolblad (Hof Ter Dreef)
-
1 rode biet (Hof Ter Dreef)
-
Graine germée (Hof Ter Dreef)
-
Sesamzaadjes
vinaigrette:
-
1 el citroen
-
1 el wijnazijn
-
4 el olie
-
zout & peper
Bereiding
-
Vinaigrette maken door alles goed samen te mengen
-
Rol het boerenkoolblad op en snij in fijne reepjes
-
Schil de rode biet en snij in blokjes van een halve centimeter. Tip wil je rode vingers voor de rest van de dag vermijden gebruik handschoenen
-
Persoonlijk heb ik de rode biet graag rauw, maar je kan hem ook even koken.
-
Voeg alles samen overgiet naar smaak met de vinaigrette en roer alles goed door elkaar.
-
Besprenkel met een beetje sesamzaadjes en de graine germée